Menu Sluiten

WIJKRAAD MAASPOORT ZOEKT NIEUWE BESTUURSLEDEN

Wij zijn op zoek naar wijkbewoners in Maaspoort die een bijdrage willen leveren aan de wijkraad Maaspoort. Deze versterkingen van het bestuur zijn nodig na het het vertrek van twee bestuursleden en het overlijden van een derde bestuurslid.

Het bestuur van de Stichting Wijkraad Maaspoort bestaat uit vrijwilligers die zich bezig houden met alles wat een wijk leefbaar maakt of nog leefbaarder maakt. U heeft als bestuurslid invloed op uw leefomgeving in de wijk, mede door de nauwe  samenwerking met de wijkmanager en/of  het college van Burgemeester en wethouders.

De volgende onderwerpen spelen hierbij regelmatig een rol:

  • Participatie: overleg en samenwerking met organisaties en mensen die zich met de leefbaarheid van de wijk bezig houden.
  • Veiligheid in de wijk: verkeer, verlichting, groenvoorziening en persoonlijke veiligheid (criminaliteit).
  • Speel- en sportvoorzieningen
  • Ondersteuning van sociaal-culturele activiteiten zoals het houden van de infomarkt en De Wijkkwis Maaspoort.
  • Mede-organiseren van Summer Vibes.

De wijkraad is altijd op zoek naar mensen, die zich op een leuke manier voor hun wijk willen inspannen en doen daarom deze oproep: Meldt u aan!

Verdere informatie over de Wijkraad Maaspoort is te vinden op onze website  www.wijkraadmaaspoort.nl .

Belangstellenden kunnen dit laten weten door dit met een korte motivatie te mailen naar secretaris@wijkraadmaaspoort.nl . Hierna kunnen zij een uitnodiging verwachten voor een kennismakingsgesprek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *