Menu Sluiten

Wijkwerk stelt zich [opnieuw] voor!

Michel Lensen en Arti Ramman zijn de wijkwerkers voor Maaspoort (en Empel). Voor velen misschien niet helemaal onbekend, maar hierbij toch een [hernieuwde] kennismaking!
In algemene zin ondersteunen de wijkwerkers bewoners- en vrijwilligersinitiatieven, signaleren ze problemen in het gebied waar ze werken, matchen ze bewoners die willen helpen aan bewoners die dat nodig hebben en kijken ze met partners en bewoners hoe de leefbaarheid in een wijk beter kan. De moederorganisatie van de wijkwerkers is Farent en ze werken samen met het (school)maatschappelijk werk, mantelzorgondersteuning en de collega’s van MEE in Buurtteam Maaspoort/Empel.

Michel werkt inmiddels ruim zes jaar in Maaspoort en Empel en doet dit hier sinds afgelopen jaar fulltime. Hij is 33 jaar oud en ooit begonnen als Kinderwerker bij toen nog Divers. Hij is opgegroeid in de Maaspoort en kent die wijk, maar zeker ook Empel, nog goed vanuit zijn kinder- en jeugdtijd.

Arti is begin deze maand fris begonnen met wijkwerk in Maaspoort (en Empel). Zij kent Empel, omdat zij hiervoor in hetzelfde Buurtteam heeft gewerkt (als cliëntondersteuner). Arti is 39 jaar en heeft ruime ervaring met kinderen en volwassenen die op een bepaald moment in hun leven, eventjes of voor langere tijd, een extra steuntje kunnen gebruiken.

Heb je vragen? Wil je ondersteuning bij het opzetten van een activiteit? Maak je je zorgen over buurt of buren? Neem gerust contact met een van onze wijkwerkers op!
Michel Lensen:  tel. 06 5478 4859 of mail michellensen@farent.nl
Arti Ramman:    tel. 06 5128 4569 of mail artiramman@farent.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *